HusmanHagberg

Objektpresentation för mäklare

Funktion
Företaget behöver inte hantera någon extra administration för att visa aktuella försäljningsobjekt i skyltfönstrets skärmar. Samtidigt erbjuds samarbetspartners så som banker, försäkringsbolag etc. att marknadsföra sig i skärmarna så att dessa finansierar sig själva.

Krav
Skall kunna uppdatera skärmarna automatiskt från affärs/mäklarsystemet Vitec samtidigt som det skall finnas möjlighet för samarbetspartners att marknadsförs sig i skärmarna.

Hårdvara
42” goDisplay skärm som hängs i stående format via stålvajer i butikens skyltfönster samt mediaklient med Xibo.

Utveckling
Programmering av presentationslayout samt integration med mäklarsystemet Vitec. Eftersom integrationen redan är gjord räknar vi med ca 5-10 timmars anpassning till de mäklare som kör Vitec.

Bad & Värme

Reklampelare och interaktivt säljverktyg

Funktion
Visa reklambudskap/erbjudande i skärmarna som uppdateras från centrala organisationen. Samtidigt skall skärmen kunna användas interaktiv på den gemensamma hemsidan för att butikens säljpersonal skall kunna använda skärmen i försäljning och demosyfte. När skärmen ej används återgår den automatiskt till att visa reklambudskap.

Krav

Skall kunna uppdateras centralt och användas interaktivt som ett hjälpmedel vid försäljning i butikerna.

Hårdvara
58” goDisplay Lamina Touch samt mediaklient med mjukvara.

Utveckling
Ingen utveckling i detta projekt men utbildning om 2 timmar har genomförts.

BytBil / Blocket

Digital prisskylt baserad på registreringsnummer

Funktion
Vi hämtar information om alla bilar som finns i handlarens aktuella lager med hjälp av bytbil.com API. På så sätt behöver handlaren aldrig administrera något mer än sin webbutik hos bytbil.com/blocket.se.

Krav

Ska kunna användas som prisskylt till alla bilar som finns i lager. Enkelt knappa in ett registreringsnummer och byta till en annan bils uppgifter och information.

Hårdvara

15,6” mobil informationsskylt med eller utan touch samt mediaklient med mjukvara. Batteridrift som tillval. Används skärm utan touch uppdateras denna från webgränssnitt.

Utveckling

Utveckling av API mot bytbil. Anpassning skärmlayout ca 2-4 timmar per ny layout/företag

Contura / Nibe

Shop in Shop-dragare till Contura spisarna

Funktion
Skall locka besökare i butiken att hitta just Conturas spisar och visa sortimentet samtidigt som kostnaden för butiksreklam reduceras.

Krav

Massuppdatering av erbjudande/sortiment hos Conturas olika återförsäljare i Europa Skall locka besökare i butiken att hitta just Conturas spisar och visa sortimentet samtidigt som kostnaden för butiksreklam reduceras. Marknaden skall kunna delas in per region för att enkelt kunna massuppdatera grupper av skärmar i lokalt språk.

Hårdvara

50” goDisplay Lamina samt mediaklient med Xibo.

Utveckling

Utbildning av systemet ca 3 timmar som företaget kör på egna servrar.