Övervakning med automatisk åtgärd

Vår BestPC  tjänst med funktioner inom bl.a.

Säkerhet
Övervaka att Antivirus och AntiMalware-programmen är uppdaterade och fungerar. Kontrollerar att daton har en brandvägg aktiv. Övervaka att backupperna blir tagna. Övervaka att datorer och servrar har senaste Pactharna. Logga och detektera säkerhetsproblem och risker. Jobba med proaktiv säkerhet.

Hårdvara och diskar
Vi kan du övervaka diskar och RAID-system så att du hinner lösa problem innan det blir en diskkrasch. Dessutom kan du naturligtvis även övervaka övrig hårdvara såsom fläktar, Power supplies, UPS:er, switchar, brandväggar, skrivare m.m.

Prestanda
Övervaka funktioner i servern som kan ge  prestandaproblem.  Övervaka CPU-belastning, diskbelastning, minnesförbrukning, ledigt diskutrymme, nätverksinterfacens belastning, bandbredden på portar i t.ex. switchar plus mycket mera.

TakeControl – Fjärrstyrning och fjärrsupport
Take Control-funktionen ger oss möjlighet att fjärrstyra en  desktop/laptop och lösa många problem på distans från kontoret. 

Backup & Recovery
Hybrid Cloud Backup – Alltid backup till molnet för garanterad säkerhet med möjlighet även till lokal lagring (LocalSpeedVault) för ultrasnabb återställning av stora systemtjänst

Managed Antivius – Antivirus som en tjänst
Nyhet – Nu med topprankade BitDefender-motor för maximal säkerhet mot Cryptowall och Cryptlocker. 

WebProtection
Webfilteringstekniken WebMonitor integrerats. Fördelen med denna modul fram för att den körs lokalt på varje dator och är inte beroende på vilken internetanslutning som användaren kör.

Detta är en extra säkerhetsnivå som blockar trafiken till sajter och IP-adresser som används för Phishing, fraud och att sprida malware m.m.